huvud ettord mobil

WEBBPAKET

Webben/hemsidan är i dag ett mycket viktigt verktyg i alla företags marknadskommunikation. Fångar er hemsida upp kunderna på rätt sätt? Kan ni ge en bättre service genom att utveckla er hemsida? Hur gör ni för att driva trafik och nya kunder till er hemsida?

Med en optimerad hemsida och rätt åtgärder för att driva trafik till den får ni en riktigt bra grund för er marknadskommunikation som ger resultat direkt.

EttOrds WEBBPAKET innehåller:
  • Genomgång teknik. Vi går igenom er hemsida och tittar på sökoptimering, om ni har https-protokoll för säker dataöverföring över Internet, Google Anlytics för att se hur era besökare agerar på er hemsida. Är era texter sökoptimerade med mera.
  • Genomgång utseende och kundvänlighet. Vi går igenom er hemsida och tittar på uppbyggnad med flikar för navigering på bästa sätt, hur överensstämmer bilder, texter och färger med det intrycket ni vill ge till kunden, hur kan ni öka merförsäljningen genom er hemsida?
  • Driva trafik. Vilket är det bästa sättet att driva trafik till er hemsida? Vi tittar på era målgrupper och hittar lösningsförslag i olika nivåer beroende på vilka resurser ni har och vill använda. Hur kan ni använda sociala medier, nyhetsbrev, blogg, influencers, pr-arbete, erbjudanden med mera för att få potentiella kunder att besöka er hemsida?
Välkommen att kontakta mig för mer information eller ett inledande samtal.

Marie Ericsson Drotte
EttOrd AB
marie@ettord.se
070-495 88 80
Leverans: Resultatet av WEBBPAKETET är ett åtgärdsförslag som efter ert godkännande implementeras i er webb/hemsida.

Pris:  WEBBPAKETET offereras till fast pris efter genomgång av behov och framtagning av genomarbetat affärsförslag. Paketet offereras stegvis och kan genomföras i den takt ni önskar.

Intressanmälan

Fyll i formuläret här nedan, så kontaktar vi dig för ett möte om WEBBPAKETET.