huvud ettord mobil

STARTPAKET

Är du nystartad företagare eller har du helt enkelt inte hunnit med eller prioriterat att ta fram en grafisk profil?

En grafisk profil är A och O för att man ska signalera professionalietet och enhetlighet i sin kommunikation. Om du har en grafisk profil slipper du ägna tid åt brandkårsutryckningar när en logo inte fungerar till ett visst ändamål. Att alltid behöva tänka nytt varje gång någon kommunikationsinsats ska göras tar extra tid och resultatet kan bli spretigt.

Med vårt STARTPAKET får du det absolut viktigaste för att du på ett enkelt och effektivt sätt ska kunna arbeta med din/er kommunikation.

EttOrds STARTPAKET innehåller:
  • Logotype. Om ni inte har en logotype tar vi fram en. Du kanske vill modernisera den redan befintliga eller bara få den anpassad till alla olika format, som behövs i dag, för att kunna kommunicera överallt i både print och digitalt.
  • Typsnitt. Utifrån vilken känsla ni vill förmedla tar vi fram typsnitt som passar ert företag. Vi ser till att typsnittet fungerar i alla kanaler, så er kommunikation ser likadan ut överallt.
  • Färger. Vi väljer också ut 1–3 färger som ni kan använda i er kommunikation till olika grafiska detaljer. Färger signalerar mer än vad man kan tro.
Gå gärna in och titta på vad vi skapat till andra företag: ettord.se/varumärke.

Välkommen att kontakta mig för mer information eller ett inledande samtal.

Marie Ericsson Drotte
EttOrd AB
marie@ettord.se
070-495 88 80

Leverans: Resultatet av startpaketet leveras som en manual på ett A4 papper och som filer digitalt.

Pris: 12.000 kr exkl. moms.

Intressanmälan

Fyll i formuläret här nedan, så kontaktar vi dig för ett möte om STARTPAKETET.