huvud ettord mobil

MARKNADSPAKET

Är ni ett företag som vill investera i marknadskommunikation för en ökad försäljning, men vet inte riktigt vad ni ska satsa på i dagens digitala värld?

Att ha en kundvänlig och väl fungerande hemsida i kombination med sociala medier och film blir en allt viktigare del av marknadskommunikationen. I dag gäller det att möta kunden på rätt sätt och även tänka på service och produkt-/tjänsteutveckling. Hur ska ni använda er av den nya digitala tekniken för att möta kunderna och deras behov på ett bättre sätt?

Med EttOrds MARKNADSPAKET skapar vi en marknadskommunikation till er där ni använder er av dagens digitala teknik för att skapa en bra kundkommunikation och  en effektiv marknadsmix utifrån era resurser.

EttOrds MARKNADSPAKET innehåller:
  • Genomgång. Vi tittar på er hemsida, sociala kanaler och era andra marknadskanaler. Är de optimerade för att möta kunden på bästa sätt och kommunicerar de det ni vill att de ska kommunicera?
  • Mål. Vilka är era affärsmål och hur kan kommunikationen hjälpa er att uppnå dem? Vi hjälper er med lösningar och kreativa idéer.
  • Aktivitetsplan. Framtagning av plan för kommunikationen. Vi hjälper er att genomföra aktiviteter och följer upp resultatet.

Välkommen att kontakta mig för mer information eller ett inledande samtal.

Marie Ericsson Drotte
EttOrd Kommunikation AB
marie@ettord.se
070-495 88 80
Leverans: Resultatet av MARKNADSPAKETET leveras som en aktivitets-/marknadsplan och uppföljningsplan.

Pris: MARKNADSPAKETET offereras till fast pris efter genomgång av behov och framtagning av genomarbetat affärsförslag.

Intressanmälan

Fyll i formuläret här nedan, så kontaktar vi dig för ett möte om MARKNADSPAKETET.