huvud ettord mobil

Stärk ert varumärke och få lojalare kunder med ett eget webbmagazine

JANUARI 2017Vill du ge era kunder något extra som ökar er försäljning och får dem att känna sig tryggare med att de valt just er?

Ett eget webbmagazine är ett kostnadseffektivt sätt att hjälpa era befintliga kunder med relevant information som t ex nyheter, tips, råd, kundcase, produkt/tjänstebeskrivningar med mera. Samtidigt är det ett sätt att fånga upp nya kunder som kommer in på er webbplats. Med sökoptimerade artiklar leds även ny kundtrafik till er webb.

Som företag har ni mer kunskap om era produkter och tjänster än era kunder har. Hur delar ni med er av den kunskapen i dag?

Att kunden får relevant information från er, som hjälper kunden att ta rätt köpbeslut, är guld värt för kunden. Även inspirationstips kan leda kunden till att testa en ny produkt/tjänst hos er.

Har ni en webbutik är ett webbmagazine ett perfekt sätt att direkt vägleda kunden till rätt köp.

Använd även webbmagazinet för att marknadföra er i sociala medier och/eller nyhetsbrev. Då får ni extra utdelning på er kommunikationsinvestering.

Se exempel på webbmagazine här:

LYKO

Lyko är ett företag som säljer hud- och hårvårdsprodukter med mera. I deras webbmagazine ger de bland annat kunderna stylingtips och tips om nya produkter.

KITCHENTIME

Kitchentime, kanske Sveriges bästa sajt för köksaker. De använder sitt magazine till inpiration och annat som ökar deras försäljning.

CARE OF CARL

Care of Carl säljer herrkläder på nätet. I sitt magazine ger de bland annat säsongstips till sina kunder.

EttOrd kan hjälpa er med att ta fram en design för ert webbmagazin och även att tillsammans med er sätta en plan för artiklar med innehåll, frekvens och uppföljning i sociala medier och/eller nyhetsbrev. Vi tar även hand om hela text- och bildproduktionen och ser till att allt blir klart i tid på er webb.

Tveka inte, kontakta oss för ett inledande möte och diskussion hur vi skulle kunna ge ert företag ett riktigt bra webbmagazine som stärker ert varumärke och ökar försäljningen.

MEJL: marie@ettord.se
MOBIL: 070 495 88 80

Dela gärna innehållet i denna artikel med dina vänner.
Tack på förhand!

Dela gärna innehållet i denna artikel med dina vänner.
Tack på förhand!