huvud ettord mobil

EttOrd på
vägen …

En blogg från kommunikationsbyrån EttOrd. Här skriver vi om vad som händer på vår väg … Nyheter blandat med betraktelser och analyser från kommunikationsvärlden. 
EttOrds fyra olika kommunikationspaket. EttOrds fyra olika kommunikationspaket.

Som kommunikationsbyrå frågar man sig hela tiden vilka behov kunden egentligen har?

Det som man ofta stöter på är att man får en beställning av en viss sak som ofta ska göras så fort som möjligt. Och det är alltid kul varje gång med nya utmaningar. Men för kundens skull skulle man önska att man fick komma in lite tidigare i processen och kunna hjälpa kunden att hitta de där sakerna som verkligen fungerar och som ger bäst resultat. Det är inte alltid största budgeten och de vanliga lösningarna som är det mest effektiva.

I dag kanske det är viktigare än någonsin att ha örat mot kunden och verkligen försöka förstå kundens behov. Har ni koll på vad era kunder vill ha? Det kanske är en enkel sak som skulle kunna lösa många problem.

Det kanske viktigaste nu att satsa på är produkt-/tjänsteutveckling och att komma högt upp i sökmotorerna. Har ni en bra produkt-/tjänst som kunden vill ha och är lätta att hitta, ja då är det bara att låta en riktigt bra kommunikation göra slutjobbet.

För att följa vårt eget råd har vi därför nu tagit fram fyra kommunikationspaket på inrådan av en av våra kunder. Allt för att hjälpa er entreprenörer att kunna bygga upp en riktigt bra kommunikation från grunden som gör era produkter- och tjänster rättvisa. Vi offererar ett fast pris efter genomgång av behov och framtagning av genomarbetat affärsförslag.

En snyggt paketerad och lättförståelig produkt/tjänst är alltid lättare att sälja och kommunikationen är smörjmedlet. 

Våra fyra kommunikationspaket är: STARTPAKET, BASPAKET, MARKNADSPAKET och TOTALPAKET.

Kontakta oss gärna för ett samtal. Vi är alltid beredda att hjälpa till att hitta bra kommunikationslösningar för att nå era affärsmål.
Läs hela inlägget »